Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

''Villa HORYZONT"MORZE to sanatorium,które stworzyła sama natura.

Adres obiektu Armii Krajowej 23, 72-415 Międzywodzie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Wczasowicze
Dodano: 2016-07-10
Pobyt od: 2016-07-06 do 2016-07-13 IP: xx.202.210.116
 
 
  

Jeżeli chodzi o pokoje to normalne, ładne, czyste (co prawda nie błyszczące, ale na syf nie można narzekać). Kuchnia w pełni wyposażona. Gospodarze mili. Hotel położony w centrum miasta. Wszędzie jest blisko! Dwa kroki od restauracji czy sklepu. Nad morze idzie się króciutko spacerkiem, nad zalew tak samo. Jedyny problem to ciasny parking, ale ważne, że w ogóle jest. Na jednorazowy wyjazd fajny.


 
 

Agnès
Dodano: 2013-06-30
Pobyt od: 2013-06-12 do 2013-06-21
 
 
   

Wspaniala atmosfera,przemili gospodarze,pokoje bardzo czyste i funkconalne. Goraco polecam


 
 

Kasia Robert Ola
Dodano: 2013-05-04
Pobyt od: 2013-05-02 do 2013-05-03
 
 
    

Polecam Villę/Pensjonat HORYZONT, warunki rewelacyjne, czyściutko, pokoje przestronne, w holu kominek i kanapy, Gospodarze przemili, domowa atmosfera, ogólnodostępna kuchnia w pełni wyposażona, parking bezpłatny, naprawdę świetne miejsce, jedyny mankament to brak placu zabaw, ale jest bliziutko miejscowy. Klimat panujący w Horyzoncie powoduje, że chce się tam wrócić :)


 
 

M
Dodano: 2012-09-01
Pobyt od: 2012-06-01 do 2012-06-02
 
 
    

Jeszcze nigdy nie spotkałem tak miłych i uczynnych gospodarzy. Świetna atmosfera, właściciele bardzo pomocni. Lokalizacja wręcz idealna (blisko sklep, restauracja, plac zabaw). Morze i jezioro w podobnej odległości. Pokoje czyste i zadbane, większość albo wszystkie z balkonami, dobrze wyposażona kuchnia, WIFI, rowery (nie odpłatnie!). Żeby nie było zbyt słodko to na minus powiem, że brakuje jedynie przestrzeni przed domem. Rekompensuje to bliskość placu zabaw i innych atrakcji. Sama miejscowość jednak nie jest tak spokojna jak mogłoby się wydawać. Wczasowiczów dość sporo, jak na tak małą miejscowość (dużo ośrodków wczasowych i rehabilitacyjnych).


 
 

Martyna i Tomek z Unna
Dodano: 2012-08-18
Pobyt od: 2012-07-31 do 2012-08-10
 
 
 

To byl nasz pierwszy pobyt w Villa Horyzont ,polecamy go wszystkim.gospodarze poprostu przemili!


 
Gubiniacy
Dodano: 2012-07-05
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-14
 

Bywamy tam od kilku lat, często i 2 razy w roku. Świetne miejsce i warunki, przesympatyczni gospodarze - atmosfera prawie rodzinna. Zdecydowanie polecamy.


 
Filipiakowie
Dodano: 2011-08-17
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-14
 

Polecam!!! Wspaniałe warunki i bardzo sympatyczni właściciele ! Bardzo wszystkim polecam!


 
RODZINKA.pl
Dodano: 2011-08-09
Pobyt od: 2011-08-02 do 2011-08-07
 

Świetne miejsce! Zdecydowanie polecamy wszystkim! W willi Horyzont byliśmy całą rodzinką- z czteroletnimi bliźniaczkami. Doskonałe warunki, przesympatyczni właściciele i milutki piesek powodują, że można tam naprawdę wypocząć.:-)


 
Krystyna Huras
Dodano: 2008-09-06
 

Spędziliśmy wspaniałe wakacje we wspaniałym pensjonacie. Gorąco polecamy to miejsce przyszłym gością.


 
wierni wczasowicze
Dodano: 2008-08-17
 

Byliśmy tam kilka razy całą rodziną. Wyjątkowa atmosfera i serdeczność gospodarzy obiektu zaskakująca, szczera i niewymuszona. Miła i urocza Pani Bożenka, uczynny i sympatyczny Pan Roman - bardzo cierpliwi właściciele obiektu opiekują sie swoimi gośćmi jak rodziną. Wielką maskotką tego domu jest kochany przez wszystkich sznaucerek Gustaw, pies niezwykły, wesoły i łagodny. Villa Horyzont to miejsce do którego chce się wracać i miejsce absolutnie godne polecenia.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie